Blogista ja minusta

Tämä sivusto syntyi unettoman alkuyön päätöksenä ja vaimon näkemyksen mukaan osana lähestyvää neljänkympin kriisiä – voi olla. Blogiin tulee kirjoituksia ruoasta ja juomasta, kotikeittiön kokkauksista, reseptejä ja etenkin vinkkejä ja linkkejä muualta löydettyihin kirjoituksiin. Viimeiset vuodet olen ollut taloutemme päävastuullinen ruoanlaittaja. Kriittinen ruokayleisö kotona koostuu kuusi- ja kolmevuotiaista lapsista sekä kohteliaasti useasti kokkailujani kehuvasta vaimosta. Meillä cross-kitchen tarkoittaa savon ja pohjanmaan eteläisten osien kohtaamista sekä lapsille kelpaavan ja aikuisille makuelämyksiä tuottavien makujen ruuhkaisaa risteysaluetta arkisen aherruksen lomassa. Ja usein kokkaus meilläkin tarkoittaa tähteiden tai einestenkin mikrotusta, mutta eihän sellaisista tietenkään kukaan bloggaa 😉

En ole kokki mutta kokannut jonkin verran aloittaen yläasteen kotitalouskerhosta (siellä tehty piparkakkutalo muuten romahti). Suurin osa tarjoiluista on viime ajat löydetty netin syövereistä, etenkin monista ruokablogeista. Omalla sivustolla saan pidettyä linkkejä ja reseptejä koossa ja muutenkin olen pitkään halunnut pitää eräänlaista muistikirjaa. Reseptien lisäksi kirjoituksia ja linkkejä tullee tipahtelemaan satunnaiseen tahtiin muuhunkin ruokailuun liittyen kuten ravintoloihin ja hyvään oloon liittyen eikä perheen lisäksi muukaan lähipiiri tule pääsemään pakoon viittauksia itseensä ja toimintatapoihinsa.

Ja ihan vaan varuiksi: tomppe77 at hotmail . com

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Blogista ja minusta

    1. Hei, ja kiitos viestistä ja toivomuksesta. Katsotaan kuinka laajamittaisesti onnistuu mutta koitetaan ainakin yksittäisinä kokkailuina ja bloggailuina tähän tarttua, kenties jo lähiaikoina ensimmäisen kerran.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s